Thoughts for Food

Traeger eller Weber: Hvilken grill skal jeg købe?

0

Ligesom med så meget andet, så kan det være svært at finde ud af, hvilket produkt der passer bedst til ens ønsker og behov. Det samme gælder, når grillsæsonen igen banker på udenfor, og man gerne vil stå klar med det bedste og mest opdaterede udstyr på markedet. Men det er ikke længere kun Weber, der styrer slagets gang. Traeger grill er en ny spiller på markedet, og med Traeger pillegrill kan de tilbyde noget helt nyt, som du endnu ikke har set hos konkurrenterne. Men hvilken en skal du vælge, og hvad er forskellen egentlig på dem? Vi vil forsøge at gøre dig lidt klogere på de to mærker og holde dem op mod hinanden. Vi ser på fordele og ulemper, og så er det op til dig at vurdere, hvilken grill du skal have på din terrasse til sommer.

 

Traeger grill

Traeger lyder måske ikke så bekendt som Weber, men du bør alligevel stifte bekendtskab med en pillegrill fra Traeger. Traeger blev stiftet af Joe Traeger tilbage i 1985, hvor han efter en brand i sin gasgrill byggede en pillegrill. Allerede i 1987 kom Traeger pillegrill på markedet, og i dag ligger Traeger i staten Utah i USA. Herhjemme er vi selv blevet meget glade for Traegers grill,deres tilbehør og selve konceptet omkring en helt ny måde at grille på. Konceptet bygger nemlig på, at man i stedet for at grille på kul griller på træpiller – og denne trend vækster kraftigt. Traegers pillegrill giver maden en autentisk smag af røg, samtidig med at den er nem at anvende og rengøre. Du støvsuger blot din pillegrill efter brug, og så er den klar igen. En stor fordel ved Treager grill er, at der ikke er nogen opflamning ved brug af grillen. Derfor er den sikker for dig, der bor i lejlighed, og dig, der har små børn hjemme i haven. Og selvom Traeger ikke gør brug af gas, så er pilleforbruget ikke dyrere end gas.

 

Webergrill

Vi kommer heller ikke uden om den verdensberømte Webergrill, som både fås i en kul- og gasudgave. Den er yderst populær og bruges i mange hjem. Og det er med god grund, for en Webergrill er en solid, flot og yderst kraftfuld grill. Weber har en grill til alle, og de tilbyder også en mere ufarlig måde at grille på, nemlig elgrill. Weber blev opfundet i 1952 af George Stephen, der opfandt verdens første kuglegrill, og denne grill ændrede hele verdens grillkultur. For Weber blev en grill hurtigt til mere end bare en grill. Den skulle være samlingspunkt for oplevelser, og det var og er den filosofi, som Weber bygger på. Weber tilbyder et væld af forskellige modeller, størrelser og styrker, hvilket er noget helt særligt, når man tænker på Weber som brand. For med så mange forskellige modeller udstråler brandet kvalitet og ekspertise. Køber du en Webergrill, får du uden tvivl en grill, der har stor kraft og en høj kvalitet – og den vil helt sikkert holde i mange år.

 

Skriv en kommentar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort.