Thoughts for Food

Sådan pakker du bedst til picnicen

0

Uanset om du ser frem til at nyde en stor, kompleks tapas eller en simpel frokostsandwich i det fri, så kræver udendørs spisning forudgående planlægning. Nedenfor har vi listet alt fra, hvilket udstyr du bør medbringe, til hvilke godbidder der bedst holder til transport, så det kun er vejret og en datofastsættelse, der står i vejen for årets bedste picnic.

At bevæge sig ud i den store, grønne verden med en ordentlig picnickurv på slæb er en af ​​de helt store glæder ved sommeren. Før du og din(e) kære sætter jer et skyggefuldt sted for at indtage jeres sandwich eller kiks og ost, er der en række forberedelser, der bør overstås.

Pak let og vandtæt

Vælg dit picnicudstyr omhyggeligt – intet slukker stemningen mere end en utæt køleboks. Før du tager afsted, bør du sikre, at dit Tupperware-udstyr er lukket helt til, og pak alle særligt skarpe genstande i en separat plastikpose. Plastikkopper eller -flasker er bedst til de små for at undgå glasskår m.m. Hvis du medbringer vinglas til de voksne, bør du overveje at pakke en let bakke til at stille dem på. Hvis du samler på kork-forseglede vinflasker, skal du ikke glemme proptrækkeren.

Fødevaresikkerhed

Der er ingen grund til at risikere en utilfreds mave, hvis du planlægger og pakker omhyggeligt. Kølebokse og isposer er afgørende for at sikre, at ting, der normalt opbevares i køleskabet, forbliver så kølige som muligt. Hold mad som tærter, fisk eller mælkeprodukter opbevaret køligt, og udsæt ikke at gå i gang med spisningen, når I har nået jeres picnicdestination.

Selvom det muligvis kan se lækkert ud at lægge alle madvarer ud, hvor alle kan blive misundelige på det, så vil det at holde din mad på køl så længe som muligt reducere risikoen for at skulle smide mad ud – mad, som måske har stået i den bagende sol hele dagen. Skær eventuelt retter som quiche ud i cirkeludsnit eller ”pizzastykker”, og server dem direkte fra køleboksen. Ydermere er det en god ide altid at have håndservietter eller antibakteriel gel på dig, så du kan sørge for, at alles hænder er rene, før de giver sig i kast med maden.

Det sidste touch

Et essentielt trick til at undgå slatne salater og sandwiches er at holde komponenter som dressinger, fillings og ekstra tilsætningsmuligheder i separate beholdere (på køl om nødvendigt), indtil de er nødvendige. Tilsæt ingredienser som gedeost eller udskåret frugt til din dessert i sidste øjeblik, og server den med selvtillid.

Salater og tilbehør

Pasta- og kartoffelsalater er perfekte til picnics, da de ”tunge” ingredienser holder sig godt, selvom de får lidt tæsk under transporten. Pyntede salater kan hurtigt blive for bløde, hvis de efterlades for længe, ​​så tilføj de sidste detaljer lige før servering. Vær klog og læg tunge ingredienser og saucer i lag på bunden af ​​din beholder. Udskift klumpede pastaforme med en orzopasta- eller mozzarella-salat eller almindelige kartofler med deres mere farverige fætter i form af en sød kartoffelsalat for at prøve noget nyt.

Søde sager

Brødkager og traybakeser ideelle til picnic – skær blot ud før indpakning, hvis du ikke medbringer en skarp kniv. Brownies, cookies og småkager er nemme at pakke ind og dele ud. Hvis du er ude efter noget mere sofistikeret, udgør krukker perfekte portionscontainere til at transportere blødere, søde sager som jordbær-cheesecakes eller engelsk abrikos- og cremefraiche-Eton mess.

Tørstslukkende dråber

Uanset om du går efter forfriskende frugtagtig væske eller dristige og alkoholiske dråber, bør du pakke noget til at drikke af. Familievenlige muligheder som blåbær- og mynte-iste og brombær- og mynte-limonade er garanterede succeser. De mere sofistikerede ganer vil nyde hyldeblomst- og agurk-Gin & Tonic eller rose-spritzer med hindbær. På køligere dage er en termokop eller -kande med kaffe, te eller varm chokolade en sikker måde at bekæmpe kølige fingre på.

Hvad er dine favorittips til en perfekt picnic?

Skriv en kommentar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort.