Thoughts for Food

Optimal hygiejne i og uden for køkkenet med en korrekt affaldsløsning

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Hvis du arbejder i et køkken til hverdag, og måske også selvom du ikke gør, ved du hvor utrolig vigtigt, det er med en god køkkenhygiejne. Det gælder både din håndhygiejne, korrekt håndtering af maden og rene viskestykker, men i lige så høj grad også, at alle i køkkenet formår at håndtere affald korrekt. Hos cleanmanagement.dk kan du finde affaldsløsninger til både private og erhverv, som lever op til dit behov, og som hjælper dig med at sikre en optimal hygiejne i køkkenet.

Hvem har brug for affaldsløsninger?

Alle har brug for affaldsløsninger, for alle har i en eller anden grad affald, de skal af med. Det gælder både offentlige instanser, private virksomheder, servicebranchen og privatpersoner. Det, som adskiller dem, er deres behov for affaldsløsninger.

Har du en mindre virksomhed, hvor køkkenet primært fungerer som kaffestue, så er det nok ikke nødvendigt med den avancerede affaldsløsning. Arbejder du derimod i en restaurant med et stort køkken, hvor der tilberedes mad hver eneste dag, så vil en større og mere avanceret affaldsløsning være nødvendig. Ligeledes gør det sig gældende for private, at deres behov for affaldssortering er afgørende for omfanget af deres affaldssorteringsmuligheder. Derfor er det vigtigt, at det første skridt mod en effektiv og moderne affaldsløsning er at tilrettelægge behovene. Herunder kan du finde eksempler på, hvilke affaldsløsninger der er mest populære lige nu.

Hvilke affaldsløsninger findes der?

Der findes et hav af affaldsspande, Der er dem i plast, spande med vippelåg eller åbent låg, pedalspande, større sorteringsstationer og meget mere. Nogle er designet til at stå i firmaets køkken, hvor det kun er køkkenpersonalet, som ser affaldsløsningen. Andre er designet til at passe ind i din indretning, så de er pæne for kunder og gæster at se på. Ligeledes findes der også affaldsløsninger til udendørsbrug: restaffald, cigaretskodder og hundeposer. Denne type affaldsløsninger er typisk egnet til erhverv og sikrer, at områdets udendørsarealer forbliver pæne og rene.

Arbejder du, eller har du et industrikøkken, så er det rigtig fornuftigt at overveje, hvilken af disse løsninger, der er den rigtige for jer. Eksempelvis sorterer langt de fleste køkkener deres madaffald i en spand for sig. Her er det vigtigt med en affaldsspand på hjul, så det er nemt at transportere maden ud i den store container, når spanden er fuld. Ligeledes bør spanden have låg for at undgå lugtgener. Det er ikke alle, som er opmærksomme på gode tips som disse til håndtering af affaldsløsninger. Derfor kan det være en god idé at få hjælp af en virksomhed, der ved en masse om netop dette emne. Det gælder både private og erhverv, men især erhverv.

Skriv en kommentar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort.