Thoughts for Food

Hvordan klæder man sig på til cocktailparty?

0

Skal du til fin fest i den nærmeste fremtid, og er du lidt i vildrede over, hvordan du finder frem til det helt perfekte outfit? Du er heldigvis ikke ene om dette, og derfor har vi sammensat en lille guide til dig, så du nemt kan finde frem til det perfekte outfit, når du skal til cocktailparty.

Modebilleder i 2019

Moden skifter hele tiden, og især hvis vi kigger på de enkelte år, hvor der er nogle helt bestemte trends, der er gode at følge. Faktisk er der hele 52 sæsoner i modebranchen, men langt de fleste bevæger sig inden for de fire sæsoner, som følger de fire årstider. Kigger vi på modebilledet i 2019, er der nogle helt særlige ting, der vil være det sikre valg, hvis du vil klæde dig bedst muligt på til det kommende cocktailparty.

I 2019 er det især den lille nederdel, der er et godt valg til cocktailparty. Find helst en af de figursyede af slagsen, men er du mere til de knælange, så er dette også en glimrende mulighed. Lad nederdelen være pyntet med flot mønster eller et mere festligt materiale. Og så er jakkesækket til kvinder kommet tilbage i modebilledet og endda med en overbevisende kraft.

Find det perfekte suit i de klassiske farver, eller vær mere vovet ved at købe et i de støvende, lyse nuancer. Du kan nemt give dem et godt look ved at tage et par simple stiletter på og en fin taske i hånden. Modebilledet tillader nemlig, at du arbejder med mere simple outfits og i stedet for ser sofistikeret og eksklusiv ud.

Kjolen er et sikkert valg

Image credits: lykkebylykke.dk.

En ting er de mange modetrends, der hitter i 2019, mens noget andet er de helt klassiske og tidløse muligheder, som selvfølgelig følger med et cocktailparty. Du kender sikkert kjoledefinitionen ”cocktailkjole”, som er de kortere og mere tætsiddende kjoler, der både er elegante og super nemme at style, så de skiller sig ud. Gå med den sorte af slagsen, hvis du vil sikre dig en klassiker i garderoben, der kan passe til mange andre anledninger også, og giv den et mere eksklusivt look med store smykker og et par stiletter.

Få gode råd i din yndlingsbutik

En god tommelfingerregel er at klæde sig i noget, som man følger sig godt tilpas i, og når det gælder cocktailparty, så er det ingen undtagelse. Det er nemlig ikke rart at skulle have et outfit på hele aftenen, som du ikke føler dig godt tilpas i. Har du en lokal tøjbutik, som du er tryg ved at handle i, så er det altid en god idé at få en hjælpende hånd fra de søde ekspedienter. Gå efter tøj fra de mærker, som du selv føler klæder dig bedst tilpas i, og gå efter bestemte items, som nemt kan styles med fine sko eller flotte smykker. På den måde kan du få prøvet tøjet med det samme og få lidt professionel rådgivning med på vejen.

Skriv en kommentar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort.