Thoughts for Food

Har du styr på de rigtige køkkenredskaber?

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

Det rigtige udstyr er det halve arbejde. Du har garanteret hørt det før, og det er fordi, der er noget om snakken. Rutinerede madentusiaster og kokke ved, at du ikke må gå ned på ordentligt køkkenudstyr – det kan betyde en verden til forskel i det færdige produkt. Vil du være en af dem? Så læs med her, hvor du får et hurtigt overblik over de mest praktiske køkkenredskaber, så du kan blive din egen gourmetkok derhjemme.

Bag bedre brød med en røremaskine

Du er med garanti bekendt med brandet KitchenAid, som er mest kendt for sine røremaskiner. Om end de har en høj pris, er der altså en mening med galskaben, for røremaskinen er et af de mest praktiske redskaber, du kan finde til køkkenet. Slut med at stå og ælte dejen til brødene eller bollerne i hånden – røremaskinen klarer det nemt for dig. Det giver et meget mere luftigt brød, og en nemmere arbejdsproces for dig.

Som en ekstra bonus kan du ofte koble andet køkkenudstyr som pastamaskiner, juicere eller kødhakkere på din røremaskine. Den må derfor ligge øverst på vores – og måske også din – liste over praktiske køkkenredskaber.

Gør madlavningen nemmere med en foodprocessor

Røremaskinen er dog skarpt forfulgt af en anden utroligt praktisk maskine, nemlig en foodprocessor, som virkelig kan skære tid af din madlavning – en stor værdi for mange i en hektisk hverdag. Maskinen, som måske bedst er kendt fra De Nattergales ”The Julekalender”, kan klare så mange forskellige opgaver – fra håndtering af grøntsager til en god blendet pesto eller tomatsovs, eller hvad du nu kan finde på. En sand tidsrøver – på den gode måde – og et uundværligt køkkenredskab.

De bedste supper laves med en stavblender

I et samfund, hvor klimaet og dermed de vegetariske retter i dén grad er i fremmarch, følger supperne naturligvis med. Hvis du ikke ved det i forvejen, kan du lave de lækreste supper utroligt billigt og utroligt nemt. Du skal blot bruge en gryde og en stavblender, og netop derfor er stavblenderen også et af køkkenets mest praktiske redskaber, som du ikke kan undvære. Den kan selvfølgelig også hjælpe dig med andre mindre opgaver som en god guacamole eller – igen – en lækker tomatsovs.

Kom ud af sengen på den rigtige måde med den rette kaffekværn

De fleste af os ved, at en god morgen starter med en god kop kaffe. Her taler vi naturligvis ikke om en billig kop instantkaffe, men en rigtig kop kaffe lavet på rigtige bønner med en rigtig kaffekværn. Det er så praktisk et køkkenredskab, og samtidig noget, du vil sætte stor pris på hver eneste morgen, og den er derfor helt uundværlig i ethvert kvalitetskøkken.

Men hvordan finder du så de bedste af de bedste redskaber til lige netop dit behov? Det kan være en rigtig god idé at gå på nettet og læse anmeldelser og tests af de forskellige maskiner og se, hvilken model der passer bedst til din økonomi og dit behov. Læs mere her, og forvandl dit køkken til det bedre allerede i dag!

Skriv en kommentar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort.