Thoughts for Food

5 idéer til den perfekte værtindegave

0

Skal du på besøg hos nogle af dine venner eller familie, så er det altid rart at kunne bidrage med en lille værtindegave. Måske du også kender følelsen af, at du er løbet tør for gode idéer og mangler inspiration til, hvad du skal købe næste gang. Vi har heldigvis fem gode gaveidéer, som vi gerne vil dele med dig. Så slipper du for at spekulere mere i det, og i stedet for kan du komme med en fantastisk værtindegave. 

Den gode vin

Hvem elsker ikke en god flaske vin? Selvom det er en klassisk værtindegave, så går du aldrig galt i byen med en gave som denne. I stedet for at købe en fra supermarkedet, så kan du kigge forbi vindoro.dk, der har et væld af forskellige kvalitetsvine. På den måde kan du finde en flaske vin, som værten ikke løber ind i nede i det lokale supermarked. Du kan med fordel finde en flaske vin, der er god til bestemte madvarer, så den kan blive drukket til det helt rigtige måltid. 

Hjemmebag

En anden værtindegave kan være, at du selv går i køkkenet og laver noget, som din vært kan nyde godt af. Det kan være nogle hjemmebagte småkager, din hjemmelavede mysli eller et glas god marmelade med bær fra haven. Selvom det er hjemmelavet, så har det ofte en langt højere værdi hos modtageren, da der er lagt kærlighed og tanker bag denne gave. Og så kan du altid binde et bånd om din gave med en lille seddel, der fortæller lidt om dine tanker bag eller kommer med dit yndlingscitat. 

Den gode oplevelse

Er det et godt vennepar, som I skal besøge, så elsker I helt sikkert at bruge tiden sammen med dem. Så hvorfor ikke invitere dem ud på en oplevelse sammen med jer? Det kan være noget så simpelt som en tur på stranden, hvor I sørger for en frokostkurv og kolde drikkevarer. På den måde bliver værtindegaven noget, I alle kan få glæde af sammen, og I kan nyde hinandens selskab endnu engang. 

Grønt til hjemmet

Én ting, du aldrig kan få nok af i din bolig, er selvfølgelig de grønne planter. De pynter altid godt i en vindueskarm eller på spisebordet, og så holder de ofte i flere år. Derfor kan du med fordel forære værten en fin plante med en tilhørende potte, som han eller hun kan have stående derhjemme. Tanken bag en plante er også god, i og med at den ikke visner hurtigt, ligesom det er tilfældet med blomster. 

Noget til aftenens menu

Den sidste idé er, at du allerede inden middagen snakker med værten og spørger, hvad du skal sørge for. Måske I aftaler, at du skal stå for en flaske vin eller to til hovedretten, eller at du skal tage dessert og snacks med. Det er en helt anden form for værtindegave, men det kan vise sig at være en stor hjælp for værten. Du bidrager med noget til hele selskabet, og det er en ting, værten uden tvivl vil sætte stor pris på. 

Skriv en kommentar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort.