Thoughts for Food

4 gaver, der vil glæde din kæreste, der elsker at lave mad

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

Mange af os kender det. Vi sidder i december og forsøger at komme på en idé til vores familiemedlemmer, venner eller kæreste. Totter af hår bliver revet ud af hovedbunden, øjnene rullet i frustration, og butikskatalogerne bliver studeret fra ende til anden. Men hvad pokker skal man finde på at give?

Hvis din kæreste er glad for alt, der rimer på køkken og madlavning, står vi klar med de bedste råd til julegaver, der vil glæde din udkårne.

Gavekort til restaurant 

En er de største glæder ved mad er at spise den. Så giv din kæreste et gavekort til en lækker restaurant, I altid har drømt om at prøve. Måske skal I prøve at komme uden for jeres komfortzone og forsøge jer med noget mad, I aldrig har prøvet før. For du er som regel garanteret succes, når det er professionelle, det står bag.

Madlavningskursus

Elsker din kæreste at udfolde sig i et køkken? Men står evnerne ikke mål med lysten? Så prøv med et madlavningskursus. Jovist, der er en risiko for, at din kæreste bliver fornærmet. Derfor bør du være forsigtig, inden du smider alle dine penge efter et bestemt madlavningskursus. 

Hvis din kæreste f.eks. er overbevist om, at han eller hun laver en absurd god lasagne, så er det nok ikke et kursus, der skal under juletræet. Uanset om du er enig i kærestens syn på egne bedrifter. Prøv med et kursus i flødebolleteknik, italiensk madlavning eller brødbagning. Eller hvad der kunne tænkes at vække størst glæde hos din partner, og som denne ikke allerede mestrer på forhånd.

Indretning 

Hvis din partner elsker at stå i et køkken og lave mad, så er vedkommende uden tvivl også vild med de gadgets, der følger med arbejdet. Køb de langstilkede rødvinsglas, som din partner drømmer om. Eller den smarte kaffemaskine, der kan lave ALT. Eller kombiner interessen for mad med nogle gennemsigtige stickers, der en slags selvklæbende fliser til køkken. På den måde kan du glæde din partner med en personlig og uforudsigelig gave. Og han eller hun vil utvivlsomt sende dig en kærlig tanke, når vedkommende står bøjet over komfuret.

Hvis du selv er kreativt anlagt, kan du også selv lave gaven til din partner. De fleste mennesker finder hjemmelavede gaver ekstra personlige, da det vidner om, at man har lagt tid og kræfter i gaven. Går din partner meget op i bæredygtighed, kan du strikke hjemmelavede karklude, der kan erstatte engangskludene. Eller hvis du har hænderne skruet ordentlig på, kan du lave et spækbræt, du selv har skåret, pudset og olieret.

En kurv med delikatesser

Mad er som sagt en dejlig gave at modtage, så lav en kurv med lækre madvarer, som det vil glæde enhver at modtage. Køb delikat chokolade fra en chokoladeforretning, en særlig ost eller glas med syltede specialiteter, tapenader, oliven, pestoer og lignende. Nødder og snacks er også altid et hit. Tag et smut forbi din nærmeste delikatesseforretning, og lad dig friste af deres tilbud. 

Sæt prikken over i’et med en skøn flaske rødvin eller en sprudlende flaske champagne – alt efter hvad din partner foretrækker. Kom alle tingene i en fin kurv, og så har du har en superlækker gave at give. Og måske er du heldig, at du også får lov at smage.

Skriv en kommentar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort.