Thoughts for Food

3 gode råd til en perfekt kropsholdning

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Det er ikke kun prinsesser i gamle Disney-film, der bør have en ret ryg. Hvis du ikke jævnligt spænder op i lænden og sørger for at have en flot, rank ryg, kan det have trælse og ubehagelige konsekvenser i forhold til både din sundhed og udstråling.

Angående sundheden kan en sammensunket og foroverbøjet kropsholdning på sigt resultere i adskillige smerter flere steder i kroppen. Derudover kan en dårlig kropsholdning resultere i, at din krop ikke har mulighed for at fungere optimalt.

En dårlig kropsholdning vil tilmed ende ud i en doven og slasket udstråling, som de færreste vil være stolte af. Derimod signalerer en god kropsholdning, at du er selvsikker og imødekommende. Kropssprog spiller nemlig en kæmpe rolle, når du skal kommunikere med andre mennesker, og derfor er det vigtigt med en stærk, kropslig udstråling. 

Derved er der altså ingen tvivl. Din kropsholdning er yderst vigtigt. Derfor har vi her samlet tre gode råd til, hvordan du kan få en formidabel kropsholdning.

1.    Træning af ryggen

Mange finder det hårdt og udmattende at rette ryggen hele tiden. Det er trods alt også lettere bare at synke sammen og slappe af i rygmusklerne. Hvis du vælger den nemme løsning, vil du dog gøre dig selv en tjeneste. Som i de fleste tilfælde er det ikke altid den nemmeste løsning, der nødvendigvis giver de bedste resultater.

Selvom det kan være hårdt, er træning en god måde at komme af med din dårlige kropsholdning. Hvis du styrker dine rygmuskler ved hjælp af styrketræning, vil din ryg vænne sig til den smule belastning, som en god kropsholdning kræver. Derudover vil træning af hele kroppen være optimalt, da en sund, rask og stærk krop vil gøre hele din krops udstråling og holdning markant bedre.

2.    Støttende tøj

Find tøj, der hjælper dig til at holde ryggen rank. Når du står og laver mad, sidder og ser fjernsyn eller skal til at gå dig en lang tur, har du muligvis glemt alt om din kropsholdning. Her er det muligt at købe holdningsveste, som du kan bruge i flere dagligdagssituationer. Denne vest sørger for, at du holder ryggen rank og flot, uden du behøver at minde dig selv om det hele tiden.

3.    Hjælp til at komme af med en dårlig kropsholdning

Dårlige vaner sætter ofte sit præg. Det samme gør sig gældende med en dårlig kropsholdning. Hvis du i mange år er gået rundt med en slatten kropsholdning, kan det have konsekvenser i form af smerter i både lænden, ved skuldrene eller i nakken. Derfor kan det være yderst smertefuldt at påbegynde et nyt liv med en rank ryg.

Heldigvis er der hjælp at hente. Diverse personlige trænere, fysioterapeuter og klinikker kan gøre din hverdag smertefri. Når du først kommer smerterne til livs, vil det gøre det langt nemmere for dig at rette ryggen. Derudover vil fagfolkene disse steder kunne rådgive dig til, hvordan du i netop din situation lettest kan få en god, sund og rank kropsholdning.

Skriv en kommentar

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort.